Spring naar content
Meld een kind aan

Vriendjesdag

Vriendjesdag Apenheul!

Beleef het mee!

Ben je op de Vriendjesdag in de Apenheul geweest? Het was een beestachtige dag met wel 1.200 Bamboeclub-vriendjes. Bekijk hier alvast de eerste beelden van Ageeth met de Bamboeclub-liedjes en Ton Meijer met zijn Krrrrokodillen-verhaal! En natuurlijk de foto's van de knutselhoek, het schminken als je favoriete dier, PipaPanda en heel veel bijzondere apen!

Is je kind op de foto gezet in de foto-studio? Bekijk dan hier de foto's die in de verschillende tijdsblokken gemaakt zijn.

Foto's vriendjesdag 2014

NB Naast de bezoekers van de Vriendjesdag was er een top-aantal bezoekers aanwezig in de Apenheul. Dit heeft tot uitzonderlijke lange files en wachtrijen geleid. Ook wij waren hierdoor verrast. Excuses voor het ongemak en wij hopen dat jullie toch nog een geslaagde Vriendjesdag hebben gehad en hebben genoten van alle activiteiten in tentenkamp Kambizuri. Binnenkort hoor je meer over een tegemoetkoming voor de overlast.

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X