Spring naar content
Meld een kind aan

Geef een wild dieren feest!

Is je kind binnenkort jarig? Geef dan een Wild Dieren feest! De Bamboeclub geeft je graag feestelijke tips voor een geslaagd feest met PipaPanda en haar wilde dierenvriendjes!

Veel feestplezier!

Stuur een kaartje!Nodig je vriendjes en je vriendinnetjes uit met een feestelijke Bamboeclub e-card. Je kunt zelf ook een e-card maken met je eigen tekst!

Verstuur e-card
 

Maak leuke dieren-maskers!Op het Wilde Dieren feestje kunnen deze leuke dieren-maskers natuurlijk niet ontbreken. Downloaden, knippen, elastiekjes eraan en klaar!


Bestel Maskerboek Print maskers

Lekker knutselen..Ga met de kinderen lekker knutselen, maak een mooie wilde dieren kleurplaat of maak een beestachtige wilde dieren kijkdoos!


Knutselen

SchminkvoorbeeldWil je op het Wilde Dieren feestje alle kinderen omtoveren tot een mooie panda, een stoere jaguar of een speelse orang-oetan? Lees dan hier hoe je dat doet.


Schminkvoorbeeld

Leuke cadeau-tipsWillen jullie lekker swingen op het Wilde Dieren feestje? Bestel dan vooraf de CD van Ageeth!

Bestel CD Cadeausuggesties
 

Beestachtige badfoamies!

 

Bestel voor je wilde dierenfeestje leuke wilde dieren foamies voor in bad of op de douchewand voor maar € 1,- per setje van 5 stuks (incl. verzendkosten)!


Bestel badfoamies

Foto van het feestjeMaak een leuke foto van het Wilde Dieren feestje, dan maak je kans op een leuke prijs! Onder alle inzendingen verloten wij 10 DVD’s van de Bamboeclub. 

Verstuur foto

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X