Spring naar content
Meld een kind aan

Dierenpagina

Walrus

De voorpoten van de walrus lijken op die van een zeeleeuw en zijn achterpoten meer op die van een zeehond. Hij eet vooral oesters; hij blaast die los met een waterstraal en slurpt de oester leeg.

Luisteren

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vind je meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X